UPDATE: Constantin Cernăuţeanu: „Ne aşteptam la un loc bun în clasamentul Eurovision” (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii adunaţi ieri noapte la tearasa unde a cântat Ovi la fiecare vizită acasă au savurat din plin clasarea pe locul trei a piesei „Playing with Fire", care a reprezentat România la finala Eurovision.

Ora 23.30: Părinţii lui Ovidiu Cernăuţeanu au primit felicitări prin telefon încă din momentul în care piesa celor doi a intrat în concurs iar telefoanele sună în continuare.

„Ne-au sunat rude, prieteni şi ne-au felicitat. Au trăit emoţia la maxim, alături de noi. Am primit numeroase mesaje şi le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături", a spus Constantin Cernăuţeanu, tatăl lui Ovi. (foto jos Ovi împreună cu părinţii)

image

Ora 23.00: Emoţionaţi până la lacrimi, părinţii lui Ovi au urmărit finala Eurovision din faţa micilor ecrane.

"Ne aşteptam la un astfel de loc pentru că noi am sperat la o poziţie bună. Ne-am bucurat de fiecare punct. Le suntem extrem de recunoscători celor care ne-au ajutat să obţinem un loc bun", a spus Constantin Cernăuţeanu, tatăl artistului. (Foto jos Ana şi Constantin Cernăuţeanu)

image

Şi mama artistului se declară mulţumită de rezultat.

"Sunt foarte fericită! E un loc foarte bun. Piesa Romaniei va fi un hit. Locul I se ştia pentru că  Germania este totuşi o ţară puternica şi cred că s-a ţinut cont de mulţi factori", a declarat mama lui Ovi, Ana Cernăuţeanu care îşi aşteaptă fiul acasă pentru a sărbători cum se cuvine. (foto jos Ana Cernăuţeanu, mama lui Ovi)

image

Astăzi, Ovidiu va ajunge în ţară şi va sărbători rezultatul de la Eurovision. (foto jos Ovi şi Paula Seling)

image

Ora 20.00: Zeci de botoşăneni au aşteptat cu sufletul la gură să audă piesa ce a reprezenat România la Eurovision. (foto jos fani)

image

„Chiar dacă nu am câştigat, noi ştim că am avut cea mai bună piesă din concurs. Aşa e la noi. Nici măcar vecinii nu ne votează. Suntem cei mai buni, indiferent de ce spune clasamentul final", au exclamat căţiva tineri imediat după ce Ovi şi Paula Seling au intrerpretat melodia la Oslo.

image

Chiar dacă România s-a clasat doar pe locul trei, nimic nu a stricat bunadispoziţie a fanilor lui Ovi.

image

„Voi face tot posibilul să îî aduc pe Ovi şi pe Paula cât mai repede să concerteze din nou la Botoşani. Este o mândrie pentru noi că un botoşănean a reprezentat România într-o competiţie de asemenea anvergură şi trebuie să îi aplaudăm şi noi, nu numai străinii", a declarat Paul Onişa, administrartorul terasei unde s-au îngrămădit aseară toţi cei care au dorit să urmărească concursul Eurovision.

image

Piesa compusă de Ovi a reuşit să egaleze cea mai bună clasare la Eurovision a României.

image

„Noi ştim că am avut cea mai bună piesă. La fel s-a întâmplat şi cu Luminiţa Anghel şi cu Sistem. Ar trebui să voteze numai spectatorii care se uită la concurs", a declarat la finalul concursului Marian Câşlaru.

image

Chiar dacă s-au clasat pe poziţia a treia, după Germania şi Turcia, Ovi şi Paula Seling sunt căştigătorii Eurovision 2010 pentru botoşăneni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite