Botoşani: “Adio Cristi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O floare, câteva lumânări şi o fotografie din care Cristian Vieru le zâmbeşte tuturor. În faţa geamului biroului comisarului şef, colegii săi au făcut un mic altar.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al comisarului şef Cristian Vieru a fost depus la Biserica "Sfntul Ioan" din Botoşani. El va rămâne acolo până duminică, când va fi înhumat la Cimitirul Eternitatea.

„A fost un om de nota 10, un om extraordinar, inteligent, cu simţul umorului şi sociabil. Nu ştiu ce necaz a putut să stea la baza acestui gest, pe care nimeni nu ar trebui să-l facă. Îl voi regreta toată viaţa", a spus comisarul şef Tiberiu Furdui, cel care l-a iniţiat în activitate.

Optimist şi plin de viaţă, comisarul Cristian Vieru a cedat psihic din cauza problemelor din familie, susţin anchetatorii. Soţia poliţistului îi reproşa zi de zi că nu o ajută să îşi găsească un loc de muncă şi nu se descurcă prea bine cu banii de un an de zile. Varianta este confirmată şi de procurori.

"Din primele verificari se pare ca mobilul a fost reprezentat de problemele familial", a menţionat Titiana Ungureanu, prim-procuror adjunct al Parchetulului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite