Botoşani:Weekend marcat de şoferi băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul: Şofer băut prins băut la volan
Arhivă Adevărul: Şofer băut prins băut la volan

Cinci şoferi au fost prinşi în acest a volan în stare de ebrietate. Toţi sunt tineri care au rămas fără permis şi sunt cercetaţi penal.

Primul căzut în mâinile poliţiştilor a fost un tânăr de 22 de ani din municipiu care a fost prins vineri noapte pe strada Griviţa de un echipaj de poliţie. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Verificările au mai arătat că tânrăul avea permisul reţinut de mai bine de o lună iar datele prezentate poliţiştilor erau ale fratelui său.

Alţi doi şoferi au fost prinşi noaptea trecută băuţi la volan şi au rămas fără permis. Un tânăr de  19 ani din localitatea Suliţa, conducea autoturismsul marca OPEL ASTRA, având o concentraţie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat .Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei .O oră mai târziu, un alt şofer a fost prins pe strada I. C. Brătianu în timp ce conducea autoturismul marca AUDI, având o concentraţie de 0.77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Truşeşti a refuzat să suple în aparatul etilotest şo a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Toţi sunt cercetaţi penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80gr/l alcool pur în sânge.

 

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite