Botoşani : Violator căutat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani : Violator căutat de poliţişti
Botoşani : Violator căutat de poliţişti

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest suspect este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Poliţiştii botoşăneni efectuează verificării în vederea depistării suspectului Dorin Bogdanovici de 31 ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, urmărit naţional din data de 28 iulie întrucât se sustrage urmăririi penale. Judecătoria  Botoşani a emis pe 28 iulie un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol pe numele lui Dorin Bogdanovici. 

Suspectul este acuzat că în seara de 20 iulie a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 69 ani din judeţul Botoşani care locuieşte singură, unde, prin violenţe şi ameninţări precum şi profitând de imposibilitatea victimei de  a se apăra, a întreţinut cu aceasta relaţii sexuale cu aceasta. Victima a sesizat organele de poliţie după două zile de la comiterea faptei, dată la care suspectul era dispărut de la domiciliu, neputând fi identificat. Suspectul are aproximativ 1,75 metri înălţime, ochii căprui, constituţie atletică, faţă ovală, păr şaten tuns scurt.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite