Botoşani: Vezi aici ce planuri de vacanţă au aleşii urbei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu gândul la concedii cu soare stau în această perioadă mai marii judeţului. Unii şi-au făcut deja bagajele şi au plecat deja în vacanţe exotice în străinătate. Cei mai mulţi se plâng că nu au nici bani şi timp să plece în concedii.

Startul concediilor a fost dat deja de reprezentantul Guvernului la Botoşani. Prefectul Cristian Roman a ales să se relaxeze în Cipru alături de familie mai ales că vacanţa de anului trecut i-a fost dată peste cap de inundaţiile din judeţ. „  De luni a intrat domnul prefect în concediu. 10 zile de concediu se va odihni şi pe29 iunie se va întoarce la serviciu", a spus Radu Doruleţ, consilierul prefectului Cristian Roman.

Colegii săi, cu care împarte Palatul Administrativ, lasă să se înţeleagă că nu le stă încă mintea la vacanţe. Preocupat de reorganizarea administrativ-teritorială a ţării, şeful Consiliului Judeţean păstrează tăcerea când este vorba despre planurile vacanţă„ Avem treburi importante în această perioadă. Nu ne stă gândul la vacanţă. Oricum consider că nu interesează pen nimeni unde merg eu în vacanţă şi cât vreau să cheltui", a spus Mihai Ţâbuleac, preşedintele CJ Botoşani.

Mai multă relaxare este peste drum, la Primărie, unde aleşii locali s-au decis unde să se odihnească în această vară pe bani puţini. „ Cu siguranţă rămân în ţară. Este criză şi nu ne permitem să cheltuim prea mult. Voi merge cu familia în Delta Dunării şi pe litoral. Bugetul de vacanţîă va fi un salariu", a spus Cătălin Alexa, viceprimarul municipiului Botoşani. După un revelion petrecut în Thailanda, primarul oraşului a anunţat că nu va pleca vara aceasta în vacanţă. „ Îmi iau concediu ca să pregătit nunta fiului meu. Nu voi plec nicăieri vara asta", a spus Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

Vezi mâine în Adevărul de Seară ce planuri de vacanţă au parlamentarii botoşăneni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite