Botoşani: Un senator înfiinţează o asociaţie împotriva abuzurilor firmei HSR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii abuzaţi de HSR vor primi consultaţă juridică gratuită
Şoferii abuzaţi de HSR vor primi consultaţă juridică gratuită

Senatorul independent Liviu Câmpanu s-a hotârât să lupte împotriva abuzurilor firmei HSR după ce ia fost ridicată maşina dintr-o parcare cu plată. Asociaţia se va numi Stop Abuzurilor HSR Botoşani, şi va asigura consultanţă juridică gratuită pentru toţi cei care vor solicita acest lucru.

Senatorul independent Liviu Câmpanu le-a pus gând rău patronilor de la HSR, firmă care se ocupă cu ridicatul maşinilor parcate neregulamentar. Parlamentarul a simţit pe propria piele cum e să nu-ţi mai găseşti maşina, deşi ai plătit şi taxă de parcare. " Am plătit taxă pentru jumătate de oră şi după zece minute nu am mai găsit maşina în parcare. Mi-a fost ridicată de cei de la HSR pe motiv că am parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap. Probelma este că marcajul nu se vedea aboslut de loc din cauza noroiului şi nimeni nu-şi putea da seama că acel loc este rezervat persoanelor cu handicap. " a declarat  senatorul Liviu Câmpanu.

Parlamentarul a încercat în zadar să le explice celor reprezentanţilor HSR că au făcut un abuz.  În cele din urmă a fost nevoit să plătească taxa de 350 lei pentru a-şi recupera maşina, însă a depus la Poliţie şi o plângere penală împotriva administratorului firmei.  "Cei de la HSR mi-au făcut fotocopii la actele mele de identitate şi la cele ale maşinii fără ca firma să aibă aviz din partea Agenţieie Naţionale de Prelucrare a Datelor Personale.  Oricine lucrează cu date personale este obligat să obţină mai întâi aviz din partea acestei instituţii. " a mai adăugat senatorul Câmpanu.

Senatorul Liviu Câmpanu a anunţat public astăzi că în perioada imediat următoare va înfiinţa  "Asociaţia Stop Abuzurilor HSR Botoşani ", un ONG care să se ocupe de consilierea juridică a soferilor care cad victime ale abuzurilor  făcute de firma care ridică maşinile parcate neregulamentar în Botoşani.

Liviu Câmpanu a spus că va înregistra asociaţia la tribunal pentru a obţine personalitate juridică.  Deasemeni, parlamentarula  angajat doi avocaţi care vor acorda consultanţă juridică gratuită şoferilor abuzaţi de HSR.  Cei interesaţi îl pot contactape senator pe adresa de E-mail:  campanu2010@gmail.com

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite