Botoşani:UPDATE Culmea furtului: Hoţii s-au pus pe prădat rablele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de autoturisme parcate în faţa centrului de dezmembrări auto din zona industrială a oraşului au rămas fără roţi şi piese auto. Multe dintre ele nu mai sunt funcţionale şi, ca atare, nu mai pot fi casate. În lipsa sesizărilor, poliţiştii nu pot lua urma hoţilor.

Citeşte şi:

Scandal la Remat: ,, Trebuie să dai şpagă şi pentru rable!”

,, Am un Renault 5 vechi pe care l-am adus la casare de o săptămână. Maşina era funcţională şi am adus-o la Remat pe roţi. Hoţii mi le-au furat şi au pus roţi distruse de la o Dacie. Mi-au umblat şi la motor ca nu porneşte. Nu cred că mai pot casa maşina. Sunt zeci de maşini în situaţia asta. Poliţia nu face nimic" a spus Alin Ciornea , proprietarul unei rable.

Cel puţin 30 de maşini uzate au fost prădate şi distruse  de hoţi. Unele au rămas fără parbrize, alte stau pe cărămizi dar cele mai multe au rămas fără piese auto importante. Maşinile sunt parcate de aproape trei săptămâni în faţa centrului de dezmembrări auto. Angajaţii Remat spun că nu au nicio obligaţie de a păzi maşinile.

,, În lipsa unor plângeri din partea proprietarilor, nu putem acţiona. Până acum nu s-a înregistrat vreo sesizare" a declarat cms. Gabriel Miron, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Citiţi mai mult despre scandalul rablelor, mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite