Botoşani:Ţigări pentru piaţa neagră ascunse în bagaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit aproape 20.000 de ţigarete, ascunse în autovehiculele şi în bagajele a trei cetăţeni români. Ţigările erau destinate comercializării pe piaţa neagră, valoarea acestora ajungând la aproximativ 4.000 lei. Cei trei cetăţeni au fost amendaţi contravenţional cu suma totală de 5000 lei.

Poliţiştii de frontieră de la Detaşamentul de Sprijin Operativ, conduşi de un ofiţer al Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere, au oprit pentru control trei autovehicule în localitatea Mihăileni. La controlul executat asupra maşinilor, în bagajele celor trei conducători auto au fost descoperite aproape 20.000 de ţigarete, marca Next, Winston şi Pall Mall, de provenienţă Ucraina. Cei trei cetăţeni români, cu vârste între 20 şi 35 de ani, domiciliaţi în judeţul Botoşani, nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru ţigările găsite asupra lor.

Aceştia au fost amendaţi cu 5.000 lei iar ţigările au fost confiscate.

,, Asigurăm populaţia că vom continua să întreprindem, împreună cu celelalte instituţii abilitate, măsuri ferme în întreaga zonă de competenţă, în vederea depistării şi sancţionării persoanelor implicate în traficul ilegal cu produse accizabile, precum şi reţinerii în vederea confiscării a mărfurilor traficate.,, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt Inpectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite