Botoşani:Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei: Salariile din Botosani erau, la inceputul anului 2010, cele mai mici din Moldova

Statisticile arata ca veniturile salariale medii brute din judetul Botosani, aferente lunii decembrie 2009, platite in luna ianuarie 2010, au fost cele mai mici din Moldova. Astfel, in luna decembrie 2009, la nivelul regiunii Nord-Est, judetul Iasi avea cele mai mari salarii, 1926 lei/persoana, urmat de Bacau (1709 lei/persoana), Vaslui (1445 lei/persoana), Neamt (1462 lei/persoana), Suceava (1436) si Botosani (1421 lei/persoana).

Detalii pe botosaninews.ro

Cosmar la volan spre Targu Frumos

Drumul european care leaga municipiul Botosani de Tg. Frumos este o bataie de joc din banii soferilor, care sunt obligati sa plateasca sute de lei, anual, pe  rovinieta, impozite si alte taxe impuse de stat. European este doar cu numele. Dupa doua-trei luni de iarna a devenit impracticabil pe multe portiuni si arata mai rau decat un drum comunal.

Slalom printre cratere

Primele cratere sunt in zona Lebada, la iesirea din municipiul Botosani, dupa care, la Zaicesti soferii fac slalom precum intr-un circuit de jaloane. Inainte cu circa 2-3 kilometri de intrarea in Copalau pe soferi ii asteapta o noua capcana. Drumul este stricat pe ambele sensuri si nu exista nicio sansa de a ocoli gropile.

Mai grav este ca pe acea portiune multi soferi care nu stiu de aparitia acestor cratere apasa pedala de acceleratie si risca sa iasa cu autoturismul de pe sosea. De la iesirea din localitatea Cotu si pana la intrarea in orasul Flamanzi urmeaza o noua portiune de 1-1,5 kilometri, impracticabila, unde gropile sunt una langa alta.

Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani

Primăria ar putea renunţa la creditul de 300 miliarde lei vechi de la CEC pentru a apela la o altă bancă
Primăria municipiului Botoşani ar putea renunţa la contractul de creditare pe care vrea să-l încheie cu CEC Bank în valoare de 300 miliarde lei vechi. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a spus că acest contract nu a fost semnat pentru că iniţial un reprezentant al băncii a fost în concediu, apoi au venit sărbătorilor

Mai multe pe banulbotosanean.ro

Autorităţi puse la pămînt de o femeie fără sterilet

O familie din Botoşani dă adevărate bătăi de cap autorităţilor. După ce statul s-a muncit jumătate de an să preia doi minori care locuiau în condiţii inumane într-un apartament din strada Dimitrie Negreanu,  situaţia se complică din nou. Cazul familiei Boz l-am prezentat în mai multe rînduri, inclusiv pe 9 septembrie 2009

Amănunte pe martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite