Botoşani: Radarele invizibile, învinse de un detector minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii de pe internet se laudă că au spart mitul potrivit căruia noile radare nu pot fi detectate. Cu 300 de lei, magazinele virtuale vând un detector pentru radarele noi.

Comercianţii de detectoare susţin că au descoperit un aparat care poate detecta radarele noi. Detectorul minute se numeşte Yupiteru şi cea mai ieftină variantă costă pe internet doar 300 de lei. " Eu garantez pentru acest detector şi pot spune fără nicio reţinere că noile radare pot fi detectate. Într-un singur caz radarele noi nu pot fi detactate şi anume când sunt setate pe stand by.  Radarul Poliţiei porneşte instant când detectează o maşinică care a depăşit limita de viteză.  Daca îi porneşte radarul în faţă, detectorul emite un semnal de alertă şi puteţi  frâna, reducand viteza şi scapand de amendă. Totul e sa nu fiţi maşina vizată de către unda radar. " a explicat Răzvan Duţă, patronul magazinului virtual  www.antiradare.ro

 Total fals, susţin poliţiştii care îi avertizează pe botoşăneni să nu se apuce să-şi cumpere detectoare de pe internet pentru că vor lua ţeapă. "Nu există încă detector pentru aparatele noi. Cine vrea să ia ţeapă nu are decât să cheltuiască nişte bani aiurea. " a declarat Dumitru Zmău, şeful Serviciului Poliţieie Rutiere Botoşani.

Mai multe amănunte citiţi mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite