Botoşani: Cei mai înjuraţi angajaţi din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Cei mai înjuraţi angajaţi din Botoşani
Botoşani: Cei mai înjuraţi angajaţi din Botoşani

Aceste firme au depus mai multe plângeri fie pentru agresarea angajaţilor, fie pentru distrugerea obiectelor din dotare.

Angajaţii firmelor Pavra şi Hi Speed Recovery, care se ocupă de prinderea câinilor comunitari, respectiv de ridicarea maşinilor parcate neregulamentar sunt zilnic înjuraţi şi uneori chiar bătuţi în timp ce-şi desfăşoară activitatea.
Am avut multe situaţii în care au aruncat cu ouă sau cu pietre în angajaţi. Unii sună la firmă reclamând că sunt mulţi câini la ei în zonă, iar când mergem acolo suntem înjuraţi şi bruscaţi“, a spus Petrică Filip, directorul firmei Pavra.
Şi angajaţii de la Hi Speed Recovery au simţit pe propria piele furia unor şoferi care parcaseră neregulamentar. „Am avut situaţii în care unii angajaţi au fost bruscaţi şi chiar loviţi. De fiecare dată am făcut plângere penală“, a declarat Iulian Juncanaru, administratorul societăţii.

De asemenea, firma a depus 116 plângeri la Poliţie pentru distrugerea dispozitivelor de blocare a roţilor. „Şi în această situaţie am făcut plângeri la Poliţie, iar cei în cauză vor trebui să plătească 500 de lei contravaloarea dispozitivului şi 2.000 de lei daune“, a precizat Iulian Juncanaru. Reprezentanţii Primăriei spun că gesturile de violenţă trebuie reclamate. „Cele două firme trebuie să facă plângeri la Poliţie sau la Parchet. Poliţia Comunitară poate doar să aplice o amendă“, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

În ceea ce îi priveşte pe botoşăneni, aceştia susţin că nu sunt normale actele de violenţă, dar în acelaşi timp spun că şi angajaţii firmelor Hi Speed Recovery şi Pavra comit abuzuri. „Uneori, şi cei care recurg la astfel de gesturi au dreptate întrucât în special cei de la firma care ridică maşini comit abuzuri“, ne-a spus George Matei, student.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite