Botoşani: Bona criminală din Iaşi a fost încarcerată la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana-Andreea Matrescu(22 ani) a fost identificată într-un bar din Suceava şi transferată astăzi la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani

Ieşeanca face parte din categoria persoanelor fără adăpost şi, pe 27 octombrie 2008, şi-a lovit fetiţa cu capul de o chiuvetă până a omorât-o.  Motivul crimei a fost răzbunarea faţă de concubinul care nu mai aducea bani acasă. Dupa ce şi-a dat seama ce a făcut, Oana Matrescu a şters petele şi a ascuns boneta copilului, care era plină de sânge. Cu o inima de câine, mama denaturată şi-a lăsat copilul să se zbată în agonie până la sosirea concubinului său căruia i-a spus că a scăpat-o pe fetiţă din braţe. Dusă la spital, copila a decedat. 

Condamnată la 10 ani de puşcărie pentru omor calificat, ieşeanca a dispărut imediat după pronunţarea sentinţei de judecată. . Potrivit anchetatorilor, tânăra s-a prezentat la mai multe interviuri pentru a obţine un post de bonă în judeţul Iaşi după care i s-a pierdut urma. Aseară, aceasta a fost  identificată de poliţiştii suceveni într-un bar din localitate unde lucra ca barman după ce mai lucrat anterior ca baby sitter la o familie din localitate.   

Oana-Andreea Matrescu(22 ani)  a fost transferată astăzi, în jurul orei 13.00,  la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani. ,, Dacă nu vor apărea alte decizii judecătoreşti, deţinuta va rămâne la PMS Botoşani în următorii 10 ani. Este amprentată, consiliată psihologic apoi va fi dirijată către secţia de femei,, a declarat Iulian Dărângă, purtător de cuvânt Penitenciarul de Maximă Siguranţă Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite