Botoşani : Bărbat înjunghiat de tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani : Bărbat înjunghiat de tatăl său
Botoşani : Bărbat înjunghiat de tatăl său

Un bărbat din comuna Lunca, în vârstă de 44 de ani a ajuns aseară pe Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean după ce tatăl său l-a înjunghiat

Evenimentul a avut loc aseară în jurul orei 17.00, când Fănică P. de 44 de ani din comuna Lunca şi-a vizitat tatăl, care locuieşte în aceeaşi localitate. Împreună cu concubina tatălui, cei doi bărbaţi au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat victima i-a reproşat tatălui său femeia cu care trăieşte în concubinaj este alcoolică şi are un comportament deviant.

„În aceste împrejurări, Gheorghe P.,a reacţionat violent şi în mod spontan a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat fiul în zona sternului. Ulterior victima a mers singură la domiciliu său de unde apoi a fost transportată de o cunoştinţă la Spitalul Judeţean Botoşani.


Investigaţiile medicale de specialitate au stabilit că plaga înjunghiată nu a afectat zone vitale. După suturarea plâgii, victima a fost externată”, a specificat Manuela Ieremie, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani. Victima nu a formulat plângere împotriva tatălui său, acesta fiind avertizat în scris de către poliţiştii din comună.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite