Botoşani:16 medalii date Botoşaniului la Gala Bruce Lee - Full Contact 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele competiţiei au înclinat în favoarea Botoşanenilor. Printre sportivii care s-au remarcat la Gala Bruce Lee - Full Contact se numără şi Daniel Moruz, singurul din concurs care a obţinut trei medalii.

Sâmbătă, în cadrul competiţiei Gala Bruce Lee - Full Contact derulată în sala de sport a Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi", botoşănenii de la CS Millenium GYM, antrenaţi de Cătălin Amariei au strâns cele mai multe premii învingându-şi în luptă adversarii.

Regulamentele de luptă au fost asemănătoare cu cele din kickboxing light contact pentru copii, juniori şi feminin şi cu cele din K-1 pentru seniori, fiind permise şi loviturile cu genunchiul.

"Comisia de arbitraj a votat cei mai tehnici sportivi de la Botoşani. Am avut elevi care au intrat prima dată în competiţie şi au luat două medalii. Mai mult decât atât, este pentru prima oară când un sportiv de-al meu ia trei medalii întro singură competiţie. Însă au fost şi unele situaţii în care emoţiile şi-au spus cuvântul şi elevii nu au folosit tehnicile exersate în cadrul antrenamentelor dar acest lucru este de înţeles deoarece majoritarea au fost la primul meci", a spus Cătălin Amariei, antrenorul reprezentanţilor Botoşaniului.

Reprezentanţii Botoşaniului s-au întrecut cu sportivi de la CS JKD Arad, CS Victoria Zăbrani şi reprezentanţi ai CS Jun Fan Kuen - KJD România Oţelu-Roşu.

"Apreciem fair-play-ul adversarilor şi îndârjirea cu care au luptat în concurs. Totodată, le mulţumim că au dat curs invitaţiei", a mai spus antrenorul Cătalin Amariei.

Competiţia a fost arbitrată de antrenori de arte marţiale din diferite judeţe iar comisia a fost condusă de Gheorghe Bucher, preşedintele Federaţiei de JKD Române.

Poziţiile ocupate de botoşăneni în clasament:

Locul 1 - Seniori: Moruz Daniel (-90 kg şi la categoria Open), Juravlea Mihai (-80 kg), Martiniuc Bogdan (-55kg); copii şi juniori: Vasiliu Roberto (-35 kg), Blănaru Alexandru (-40 kg), Olteanu Andreea (- 50 kg feminin), Cojocaru Cristian (- 50 kg)
Locul 2 - Seniori: Viţelariu Marian (Open); Copii şi juniori: Baciu Eduard (-30 kg), Iorga Rareş (-40 kg), Olteanu Bianca (- 50 kg feminin).
Locul 3 - Seniori: Noroc Remus (-55 kg).

Cele trei nominalizari pentru "Cel mai tehnic sportiv al competitiei" au fost câştigate de trei botoşăneni:
Seniori: Moruz Daniel;
Copii si juniori: Vasiliu Roberto
Feminin: Olteanu Andreea

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite