Botoşănenii se pregătesc să iasă miercuri în stradă în număr mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunt aşteptaţi mii de botoşăneni
Sunt aşteptaţi mii de botoşăneni

Mii de botoşăneni sunt aşteptaţi să participe la protestul pus la cale de sindicatele afiliate la Cartel ALFA, alături de Blocul Naţional Sindical (B.N.S.), precum şi din alte organizaţii sindicale.

Chemarea la manifestaţie este una fără echivoc: „PÂNĂ AICI! AJUNGE!" şi aduce în centrul discuţiei crearea de locuri de muncă, redresarea economică, justiţia socială şi solidaritatea. Protestarii se vor aduna la ora 14.00 pe terasa Casei de Cultură a Sindicatelor Botoşani, pentru a porni împreună într-un marş de protest finalizat cu un miting în faţa Prefecturii Botoşani.

„Efectele crizei economice şi sociale au ajuns la un nivel intolerabil pentru milioane de români. Singurul răspuns pe care guvernanții au fost in stare să-l dea până acum a fost adoptarea unor măsuri dure de austeritate: tăierea salariilor, dereglemetarea pieţei muncii, destructurarea dialogului social şi a mecanismelor de negociere colectivă, privatizarea serviciilor publice, mărirea vârstei de pensionare și înghețarea pensiilor", a declarat Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite