Botoşănenii au fost feriţi de evenimente sângeroase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Groază, teamă, împuşcături în plină stradă, sânge, răniţi, toate acestea sunt necunoscute botoşănenilor care privesc doar la televizor astfel de grozăvii.

 În decursul anilor, singurele împuşcături care s-au auzit în oraş au fost cele simulate de dispozitivele achiziţionate de primărie pentru a alunga ciorile. De multe ori, telefonul primăriei a fost înroşit cu apeluri disperate date de persoane care puteau să jure că au auzit  împuşcături în Parcul Mihai Eminescu.

Dacă armele cu gloanţe au lipsit din peisaj, nu se poate spune acest lucru despre pistoalele cu bile care au ajuns un apanaj al şmecherilor cu maşini tunate. Anul trecut, de 8 martie, poliţiştii botoşăneni au fost chemaţi să intervină în centrul municipiului unde doi tineri de bani gata au vrut să-şi măsoare forţele cu pistoale neletale.

Nimeni nu a fost rănit, însă anul acesta un episod asemănător s-a repetat în Zona Industrială a municipiului Botoşani. Acum o lună, când ninsoarea şi viscolul îşi făceau de cap la Botoşani, doi tineri care nu s-au înşeles la prioritate în trafic, s-au luat la ceartă în plină stradă, iar în culmea scandalului unul dintre ei a scos pistolul.

Cei aflaţi în zonă au chemat poliţiştii care au stabilit că omul avea permis de port-armă, însă nu a folosit-o decât pentru ameninţare. „ La Botoşani nu s-au înregistrat evenimente sângeroase, nu au fost împuşcături, decât un caz anul trecut, dar cu armă neletală, pentru care persoana avea permis", a precizat Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Botoşani.

Familia din Botoşani care face greva foamei pentru pământ nu vrea să renunţe la protestul extrem

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite