STOP VOT! Botoşănenii au ales profesorii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania derulată de cotidianul „Adevărul" a ajuns la final. Timp de două săptămâni, cititorii au putut să-şi voteze favoriţii pe botosani.adevarul.ro. Astăzi s-a dat stop vot, iar de săptămâna viitoare veţi afla poveştile finaliştilor.

Cele mai multe voturi de la cititori le-au primit: Marcel Dupu, profesor de muzică Palatul Copiilor, Gabriela Mangâr, profesoară de franceză la Colegiul „AT.Laurian", Gheorghe Oniciuc, profesor de matematică la Colegiul „Mihai Eminescu", Laurenţiu Palade, profesor de muzică la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga" , Zâna Puianu, profesoară de română la Şcoala 16 Botoşani.

Dascălii nominalizaţi în campania „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“

Cei care şi-au nominalizat dascălii de care se simt apropiaţi au trebuit să aibă în vedere şi o serie de criterii. Astfel, reputaţia şi integritatea a fost primul dintre acestea. Botoşănenii au trebuit să ţină cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local în special în relaţia cu elevii. CV-ul dascălului nu a fost nici el neglijat. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus au reprezentat „bile albe" pentru dascălii nominalizaţi.

CAMPANIE Ultima zi în care se mai pot face nominalizări pentru topul „Profesorii cu care Botoşaniul se mândreşte“

Nu în ultimul rând, inovaţia şi cercetarea reprezintă un alt criteriu pe care cei care au făcut nominalizările au trebuit să se bazeze. Astfel, dacă dascălul a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în comisii de cercetare sau a contribuit la proiecte prin care a reuşit să doteze şcoala cu logistică performantă, înseamnă că merită nominalizat.

 Începând cu 30 ianuarie, cotidianul „Adevărul" va publica prima poveste. Rămâneţi pe botosani.adevarul.ro.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite