Botoşănenii, instruiţi în tehnici de autoapărare de un maestru din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un maestru în arte marţiale din Italia predă în acest weekend la Botoşani tehnici preluate de la elevii lui Bruce Lee.

Instructori de arte marţiale din Craiova, Bucureşti şi, bineânţeles Botoşani vor lua parte la demostraţii de luptă predate de Vlad Ioanid, preşedintele clubului JJ Martial Arts Academy din Sandrio Italia. Evenimentul va avea loc la Millenium GYM, sâmbătă, începând cu ora 09.30.

„Acest stagiu reprezintă o ocazie atât pentru mine cât şi pentru membrii de la Millenium Gym de a ne perfecţiona tehnica şi de a învăţa lucruri noi. Materia seminarului va cuprinde elemente de autoapărare, combinaţii de luptă, lupta la sol", a spus Cătălin Amariei, instructor de arte marţiale, totodată şi organizatorul acestui stagiu de pregătire.

Originar din Iaşi, Si-Fu Vlad Ioanid s-a stabilit cu familia în Italia în urmă cu 20 de ani. La cei 31 de ani, maestrul este un inspector cu o experienţă de-a dreptul impresionantă în artele marţiale.

A studiat numeroase stiluri şi a susţinut seminarii de Jeet Kune Do (JKD) cu elevii lui Bruce Lee, respectiv Grandmaster Richard Bustillo şi Sigung Taky Kimura. Vlad Ioanid a studiat 10 ani de Ju Jitsu la Asociaţia Internaţională Ju Jitsu. Totodată, acesta are 10 ani de experienţă în Federaţia Aikido Libertas şi tot atât în cadrul Federaţiei Libertas Judo.

„Participanţii de la acest stagiu  vor putea studia inclusiv aplicaţii ale „straight blast" ce reprezintă o serie de lovituri de pumn extrem de eficientă, pe care Bruce Lee a folosit-o în luptele reale pe care le-a susţinut", a mai adăugat Cătălin Amariei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite