Botoşani: Botoşănenii îşi completează colecţiile „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Botoşănenii îşi completează colecţiile „Adevărul“
Botoşani: Botoşănenii îşi completează colecţiile „Adevărul“

Şi astăzi, în ultima zi la Botoşani, Caravana „Adevărul“ a atras numeroşi cititori dornici să-şi completeze bibliotecile. Cei mai mulţi dintre botoşănenii care au venit pe Pietonalul

Şi astăzi, în ultima zi la Botoşani, Caravana „Adevărul“ a atras numeroşi cititori dornici să-şi completeze bibliotecile.
Cei mai mulţi dintre botoşănenii care au venit pe Pietonalul Unirii şi-au cumpărat volumele lipsă din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“. La fel de întrebate au fost şi cărţile din colecţia „Disney“. „Numai pe ziua de vineri am avut vânzări de aproape 18.000 de lei. Cele mai întrebate au fost cărţile din colecţia verde şi cărţile «Disney»“, a declarat Bogdan Ilie, responsabil vânzări.


Tot prin intermediul Caravanei, botoşănenii au putut să-şi completeze şi colecţia „Pictori de geniu“, dar şi cea de filme, fiind puse în vânzare DVD-uri cu pelicule consacrate. „Soţia colecţionează cărţile verzi. Am încercată să le prindem pe toate, însă avem doar vreo 30 de cărţi. Am venit astăzi să mai completăm colecţia“, a spus Ion Melinte, pensionar. „Soţia a pus bani deoparte, ştiind că vine Caravana. Mi-a dat să mai cumpăr zece cărţi. Am fi vrut să le luăm pe toate, însă nu sunt posibilităţi acum“, a precizat bărbatul. Chiar dacă nu toţi au avut posibilitatea să-şi achiziţioneze toate cărţile lipsă, nu au rezistat tentaţiei să cheltuiască banii de buzunar măcar pentru o carte sau două.


Cu ajutorul părinţilor am mai strâns din colecţia «Disney» pentru surioara mea. Îi plac mult cărţile, dar ai mei nu au avut tot timpul bani ca să le ia şi i-au promis că le vor comanda cand vor pune ceva bani deoparte. Ieri am văzut Caravana şi am mai adăugat o carte la colecţia surioarei mele, din banii mei de buzunar“, a spus Violeta Adomnicăi, încântată că a reuşit să-i facă un cadou plăcut surorii sale.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite