Botoşăneanul Ovi a participat alături de norvegieni la marşul de solidaritate. Vezi aici fotografii inedite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alături de sutele de mii de norvegieni ieşiţi în stradă pentru a comemora victimele atentatului, cântăreţul român a ales să întâmpine ura cu unitate şi umanitate.

Numai în Oslo, peste 200.000 de persoane au luat parte la marşul in memoriam şi de solidaritate faşă de familiile victimelor atentatului, susţine botoşăneanul care a participat alături de soţia şi cei doi copii ai săi la acest eveniment care a sensibilizat o lume întreagă.

image

„A fost un moment extrem de emoţionant, paşnic, unde lumea şi-a găsit alinare în fiecare şi unde toţi am încercat să arătăm prin acest gest că indiferent de cruzimea celor întâmplate , umanitatea şi respectul faţă de ce oferă Norvegia, ca stat democratic, ne unesc şi mai mult într-un moment ca acesta. Astazi norvegienii au ales să întâmpine ura prin unitate şi umanitate", a declarat Ovi, în exclusivitate pentru ADS Botoşani.

image

 Artistul botoşănean, stabilit în Norvegia, se arată mândru şi recunoscător că este şi cetăţean norvegian. „, Este o naţie de la care am învăţat foarte mult în toţi aceşti 15 ani de când locuiesc în această ţară.  Aici m-am format muzical,  am învăţat să fiu un tip alturist, corect şi să apreciez valorile acestui popor. Recunosc, chiar dacă inima mea este totuşi în România, a fost o tragedie pe care am simţit-o la fel de intens ca orice norvegian", a mărturisit Ovi oferă declaraţia unei tinere , supravieţuitoare a masacrului, dată pentru CNN drept exemplu pentru felul în care sunt construiţi şi educaţi norvegienii.

image

"Dacă într-o singură persoană există atâta ură, haideţi să ne imaginăm câtă dragoste putem emana noi toţi împreună"

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite