Bombă la Carrefour

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bombă la Carrefour
Bombă la Carrefour

Alertă de gradul zero la Botoşani . Pirotehniştii au fost solicitaţi , în această seară, pentru a dezamorsa o bombă găsită în zona viitorului complex Carrefour.

Pirotehniştii din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi, în această seară, pentru a dezamorsa un proiectil din timpul celui de-al doilea razboi mondial, găsit în şantierul de la Carrefour.

Proiectilul prezenta un grad de pericol foarte mare, susţin pirotehniştii , întrucât acesta fusese atins de către excavator. „Muniţia a fost scoasă dintr-un şanţ, a fost atinsă de cupa excavatorului, prezenta toate elementele de explozie şi a mijloacelor de aprindere, este foarte avariat de aceea reprezinta un foarte mare pericol. Din punctul nostru de vedere, misiunea noastră nu s-a încheiat, vom supraveghea zona inclusiv şi mâine. Este prima dată când găsim astfel de elemente de muniţie în această zonă a Botoşaniului" a declarat maior Ştefan Uşurelu, ofiţer specialist 1 din cadrul ISU Botoşani.


Lucrările la viitorul hypermarket au fost sistate, iar zona a fost închisă circulaţiei auto şi pietonale pentru aproximativ o oră.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite