Botoşani: Florin Acsinte poate ajunge la Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Florin Acsinte poate ajunge la Gloria Bistriţa
Botoşani: Florin Acsinte poate ajunge la Gloria Bistriţa

Conducerea clubului FC Botoşani caută soluţii pentru transferul lui Florin Acsinte, după ce tratativele cu Dinamo Bucureşti au intrat în impas.

Florin Acsinte va juca din această vară în proporţie de peste 90% în prima ligă. Asta susţine preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Botoşani, Valeriu Iftime. Acesta a declarat că sunt discuţii cu mai multe cluburi pentru vânzarea lui Florin Acsinte.

"Sunt şanse mari ca Florin Acsinte să plece în această vară de la FC Botoşani. Dacă nu va fi Dinamo, vom găsi o altă echipă. Domnul Sălăvăstru va avea o discuţie cu Gloria Bistriţa, care s-a arătat interesată de Acsinte", a spus Valeriu Iftime.

Ioan Sălăvăstru, preşedintele delegat al FC Botoşani susţine că în această săptămână va avea o întâlnire cu Jean Pădureanu, conducătorul clubului Gloria Bistriţa pentru a negocia un eventual transfer a lui Florin Acsinte.

"Zilele următoare mă voi întâlni cu Jean Pădureanu pentru a discuta despre transferul lui Florin Acsinte. Deocamdată sunt discuţii şi nu este nimic cert", a spus Ioan Sălăvăstru. 

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite