Bătut de tâlhari în pragul casei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tâlhărie
Tâlhărie

Un botoşănean s-a trezit cu un par în cap în timp ce încerca să intre în casă. Înainte să leşine i-a văzut însă pe atacatori.

Ţ. Costel de 48 de ani, din comuna Dersca, judeţul Botoșani a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 faptul că  în timp ce se afla în curtea locuinței sale, două persoane cunoscute l-au lovit cu un corp dur în zona capului.

A doua zi, a luat la cercetat lucrurile personale şi şi-a dat seama că îi  lipsesc mai multe bunuri.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că în ziua de 16.12.2011, în jurul orei 18.30, în timp ce Ț. Costel a revenit la domiciliu şi, aflându-se în curte, descuia lacătul de la ușa locuinţei, din interior au ieşit în fugă doi tineri pe care îi cunoştea şi care l-au îmbrâncit, unul dintre aceştia lovindu-l cu un corp dur în zona frunții.

Ulterior, partea vătămată a constatat că din casă îi lipsesc mai multe bunuri, respectiv un ceas de mână, un telefon mobil şi bijuterii, prejudiciul astfel produs însumând 600 lei.

Poliţiştii au stabilit că tinerii suspectaţi de comiterea faptei sunt Z. CLAUDIU GABRIEL de 17 ani, din municipiul Dorohoi și C. DOREL SERGIU de 23 de ani, din comuna Dersca, judeţul Botoșani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite