Bătaie cu bâte în Parcul Tineretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Botoşani au fost reţinuţi urmând să fie propuşi pentru arestare preventivă, iar alţi trei sunt cercetaţi în stare de libertate după ce au lovit cu bâtele mai multe persoane şi au distrus o maşină. Cel care a provocat scandalul a reuşit să fugă şi este acum căutat de Poliţie.

Poliţia a fost sesizată sâmbătă noapte că  că un grup de tineri provoacă scandal în cartierul Parcul Tineretului. Ajunşi la faţa locului poliţiştii i-au identificat pe Sumer B de 21 ani şi Robert B, de 24 ani, ambii din municipiul Botoşani, care, împreună cu mai mulţi tineri, pe fondul unui conflict spontan cu  Bogdan Ciprian L şi  Alexandru A, au venit în zona unde locuiau aceştia, pentru a se răzbuna, având asupra lor bâte şi răngi din fier.

Poliţiştii au stabilit că Sumar B, l-a lovit peste faţă cu o bâtă pe care o avea asupra sa, pe Alexandru A, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au  identificat şi alţi participanţii la scandalul produs, stabilindu-se că au fost implicaţi şi Alin Ţ, de27 ani şi Eduard D, de  17 ani, ambii din municipiul Botoşani.

Faţă de Sumer B. Poliţia a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere, precum şi două  infracţiuni de lovire sau alte violenţe. Acesata, în timp ce se afla pe Aleea Parcul Tineretului din municipul Botoşani, l-a lovit şi pe  Bogdan Ciprian L, cauzându-i leziuni ce necesită 10-11 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar apoi a distrus geamul portierei stânga faţă a autoturismului aparţinând victimei.  Ulterior, a mobilizat mai multe persoane, printre care şi Robert, B. Alin Ţ şi Ediard D şi împreună, au adresat  injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

În prezent  Sumer B se sustrage urmăririi penale, desfăşurându-se activităţi de căutare şi depistare a sa. Alin Ţ şi Robert B , au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de aceştia a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite