Bărbatul care a intrat în comă după ce a fost dus la secţia de poliţie a fost operat la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Ciobanu (53 de ani), bărbatul din localitatea botoşăneană Viişoara care a stat 12 ore în comă într-o secţie de poliţie, a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar medicii nu îi dau şanse mari de supravieţuire.

Bărbatul a fost preluat de Ambulanţă din sediul Poliţiei Darabani şi a fost iniţial dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Botoşani, dar apoi, din cauza leziunilor severe la creier a fost transferat la Neurochirurgie în Iaşi. Ionel Ciobanu a stat 12 ore în stare de comă în sediul poliţiei, iar starea sa este extrem de gravă.

Bărbatul care a stat 12 ore în comă într-o secţie de poliţie a fost operat la Iaşi şi este în stare gravă

„În prezent, conducerea inspectoratului a declanşat o anchetă internă pentru a se stabili exact condiţiile în care s-au desfăşurat lucrurile", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani  

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Viişoara, a ajuns în comă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, fiind preluat de Ambulanţă din sediul Poliţiei Darabani. De aici, medicii l-au trimis la Iaşi, la Clinica de Neurochirurgie.

Sâmbătă seara, omul a băut împreună cu soţia la un eveniment organizat de Primăria din localitate care a premiat cuplurile la 50 de ani de căsătorie. Ionel Ciobanu, a încercat să intre cu căruţa în curtea căminului cultural. Acesta a fost oprit de poliţiştii care erau la faţa locului, însă bărbatul a lovit cu biciul pe unul dintre ei, căruia i-a spart arcada şi care va avea nevoie 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Oamenii legii l-au dus la Postul de Poliţie din Viişoara, unde i-au întocmit dosar penal pentru ultraj, cazul fiind preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. Întrucât nu se mai trezea, poliţiştii au chemat o Ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, medicii concluzionând că prezintă  un traumatism cranian.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite