Botoşani: Bărbat găsit spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Bărbat găsit spânzurat
Botoşani: Bărbat găsit spânzurat

Tragedia a vut loc azi dimneaţă într-un apartamanet de pe strada Împărat Traian.

Florin Aurel Panţîru a fost descoperit in această dimineaţă spânzurat de o ţeavă din bucătăria locuinţei. Descoperirea macabră a fost făcută de fata acestuia de 19 ani care a anunţat Poliţia. Deplasaţi la faţa locului, lucrătorii Sserviciului Judeţean de Poliţie nu au putut decât să constate decesul bărbatului şi să acorde îngrijiri medicale rudelor răpuse de durere.

“ Joi a fost la mine si am lucrat impreuna la pamant toata ziua. Din ce trimitea fata si din ce primea el de la somaj isi acopereau cheltuielile. Nu ne-a cerut niciodata ajutorul.” a declarat socrul barbatului decedat, Alexandru Chiriac.

Vecinii l-au caracterizat ca un om liniştit care nu consuma băuturi alcoolice şi nu cred că problema banilor l-ar fi impins pe bărbat către acest gest. O explicaţie găsită de rudele bărbatului ar fi singurătatea în care trăia. Soţia acestuia a plecat în urmă cu trei luni la muncăîin Italia pentru a acoperi cheltuielile de întreţinere. azul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au condus la producerea tragediei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite