Botoşani: Băcăuanii se înnoiesc la Târgul de Toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile mici şi produsele de calitate au adus mii de vizitatori la eveniment. Comercianţii spun că băcăuanii sunt pretenţioşi.

Oferta tentantă a expozanţilor prezenţi la Târgul de Toamnă 2009, care are loc zilele acestea în faţa Bazinului Olimpic, i-a scos pe băcăuani din casă. Pe lista avantajelor care au atras clienţii se numără preţurile cu peste 30% mai mici decât la magazinele din oraş, la confecţii şi tricotaje pentru adulţi şi copii sau încălţăminte.

Chiar dacă în paralel cu Târgul de Toamnă se desfăşoară şi expoziţiile Confintexpo şi Kid’s Expo, de unde băcăuanii îşi pot cumpăra articole de vară la preţuri reduse, cele mai râvnite articole sunt tot cele destinate sezonului rece.

80 de agenţi economici din 26 de judeţe
„Vara a cam trecut de acum. Vreau să-mi cumpăr o geacă de piele pentru toamnă. M-am uitat la preţuri şi sunt destul de convenabile, mai mici decât la magazinele obişnuite din oraş“, ne-a declarat Virgil Stoleru, un băcăuan care proba o geacă la unul dintre standurile expoziţiei.

Cei peste 80 de agenţi economici din 26 de judeţe ale ţării prezenţi la Târgul de Toamnă din acest an şi-au  arătat optimismul şi se gândesc deja că mult discutata criză economică începe să piardă din putere.

„Noi suntem veniţi din Brăila. Am mai fost şi la alte târguri prin ţară, dar la Bacău am reuşit să vindem cel mai bine. E un semn bun pentru noi şi ne dă speranţe pentru viitor“, a declarat Mihai Gurlui, unul din administratorii prezenţi la târg.

„Sunt foarte pretenţioşi“
Chiar dacă majoritatea agenţilor economici sunt mulţumiţi de cum merg vânzările, unii au totuşi şi o supărare. „Băcăuanii sunt foarte pretenţioşi. Îi interesează în special calitatea produselor şi preţul. Nu vor să cumpere decât produse la modă şi cu preţuri cât mai mici. Încercăm să le satisfacem dorinţele“, a declarat Rodica Pogar, o vânzătoare la un stand cu hăinuţe pentru copii. Agenţii economici mai stau la dispoziţia băcăuanilor doar o zi, mâine Târgul de Toamnă urmând să-şi închidă porţile.

Prețuri de târg

Geacă din piele: 250 de lei;
Ghete de iarnă: 75 de lei;
Cizme de iarnă: 100 de lei;
Pantaloni sport, unisex: 75 de lei;
Palton toamnă: 150 de lei;
Ghiozdan pentru şcoală: 45 de lei;
Cămaşă bărbătească: 20-50 de lei;
Tricou unisex: 10-30 de lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite