UPDATE Bac-ul de toamnă 2011. Doi candidaţi au fost scoşi din examen iar 139 au absentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre absolvenţi avea lucrarea gata scrisă. Celălalt candidat a fost prins cu fiţuici chiar de către reprezentantul Ministerului Educaţiei care supraveghea examenul. Rămâi pe botosani. adevarul.ro pentru a fi la curent cu Bac-ul de toamnă.

ora 14.00

Absolventul cu lucrarea scrisă a fost prins la Colegiul Laurian „ Unul dintre supraveghetori a sesizat la predarea lucrărilor că acest candidat avea foile pe bancă. Elevul a profitat de faptul că ceilalţi candidaţi predau lucrări şi a vrut să le înlocuiască", a spus Camren Nechita, inspector şcolar IŞJ Botoşani.

Celălalt candidat susţinea examenul la Şcoala nr. 10 şi a fost prins cu fiţuici chiar de către reprezentantul Ministerului Educaţiei care făcea parte din comisia de supraveghere. Cei doi nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului. Din cei 758 de absolvenţi înscrişi doar 618 au susţinut examenul de astăzi.

ora 8.30

Examenele au loc la Colegiul Naţional "A. T. Laurian" şi la Scoala nr 10 în săli de examen, dotate cu camere de supraveghere. Cei care vor fi prinşi copiind nu vor mai avea dreptul să susţina Bacalaureat următoarele două sesiuni.

Mâine este programată proba obligatorie a profilului iar pe 2 septembrie examenul de Bacalaureat se încheie cu proba scrisă la alegere a profilului sau specializării. Pe 4 septembrie se vor depune contestaţiile care vor fi soluţionate în intervalul 5-6 septembrie iar pe 7 septembrie vor fi afişate rezultatele.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru a fi primul care află cu decurge Bac-ul de toamnă şi care vor fi notele.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite