BMW cu numere de înmatriculare expirate oprit la graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean moldovean s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, după ce a fost depistat de Poliţia de Frontiră conducând un autoturism care avea numerele de înmatriculare expirate.

Marţi, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut s-a prezentat pentru a ieşi din România cetăţeanul moldovean Veaceslav T., în vârstă de 42 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW.

La controlul documentelor s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate. Bărbatul a declarat că ştia că numerele erau expirate, însă a ales totuşi să circule cu autoturismul, intenţionând să ajungă acasă, în R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele acestuia lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulaţie a unor autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate", documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani. Poliţiştii de frontieră au reţinut plăcuţele cu numărul de înmatriculare, autoturismul urmând a fi scos din România pe platformă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite