UPDATE FOTO: Azi, la Botoşani, prima ediţie a "Târgului de Crăciun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de produse tradiţionale
Târg de produse tradiţionale

Şuncă, cârnaţi, caltaboşi, dar şi multe alte produse tradiţionae aşteaptă azi cumpărători. Vezi locaţia.

Update 14.30: Peste 30 de producători sunt prezenţi în Centrul Vechi , iar standurile lor adăpostesc produse din cele mai variate, la preţuri foarte accesibile faţă de cele din magazine. Muşchi ţigăesc la 23 lei kilogramul, şuncă, salamuri, cârnaţi de tot felul, caşcaval afumat, brnză de burduf. Botoşănenii pot degusta sortimentele expuse.


Botosanenii sunt asteptati cu un spectacol de traditii, oferit de liceele si scolile din municipiul Botosani.. "Targul de Craciun al Botosanilor" doreste sa le ofere posibilitatea locuitorilor municipiului Botosani si nu numai, de a se intalni cu produse traditionale autentice din judetul nostru.

Produse traditionale la preturi mici

Evenimentul nu va cuprinde doar mancaruri alese, ci si mestesuguri, datini si traditii populare aduse in zona istorica a orasului.

Evenimentul cuprinde atat producatorii traditionali de bunuri si servicii, cat si artisti locali, ce vor bucura toate gusturile, in spirtul sarbatorilor de Craciun.Organizatorii au ales ca amplasament al targului, recent inauguratul Centrul Vechi din Botosani, restaurat dupa foarte multi ani in care a fost lasat in paragina.

"Am dorit neaparat sa organizam acest targ de Craciun chiar in Centrul Vechi pentru ca acest loc trebuie sa polarizeze toate energiile Botosaniului! Este locul unde traditia trebuie sa se intalneasca cu prezentul si unde fiecare botosanean sa simta ca se intoarce in timp, pe vremurile in care produsele din targ erau la adevarata lor valoare locala" a declarat viceprimarul Catalin Alexa.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite