FOTOGALERIE Avarie în Griviţa: Şuvoaie de apă curg în cartier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cartierul Griviţa s-au trezit astăzi dimineaţă cu şuvoaie de apă printre blocuri. O avarie la o conductă veche a inundat mai multe alei şi trotuare, oamenii din zonă fiind nevoiţi să ocolească zona şi să se deplaseze pe stradă.

Totul a plecat de la o conductă aflată la intersecţia aleilor Decebal şi Griviţa, care a cedat ieri în jurul orei 23:00.

image

Cum nici un echipaj al operatorului, SC Nova Apaserv SA, nu a intervenit noaptea trecută, până dimineaţă s-a format un pârâu care străbătea peste 150 de metri, traversa garaje, maşini, blocuri şi un chioş şi se revărsa în strada Griviţa.

image

„Au pus conductele astea noi şi bagă presiune mare. Alaltăieri mi-a pocnit o ţeavă în casă", a spus Dumitru Necşanu, unul dintre botoşănenii care locuiesc în zona afectată. Abia în jurul orei 9:00 un echipaj al furnizorului de apă a ajuns la faţa locului, cu un excavator.

image

Cauza exactă a avariei încă nu se cunoştea deoarece abia începea să se spargă asfaltul pentru a se vedea ce conductă a cedat şi unde.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite