Botoşani: Autocarul echipei Săgeata Stejaru a fost blocat de angajaţii firmei Hi Speed Recovery (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul autocarului a parcat în apropierea hotelului Rapsodia într-o zonă unde sunt montate indicatoare prin care se interzice oprirea.

Săgeata Stejaru şi-a început cu stângul deplasarea la Botoşani. Astăzi după amiază, roţile autocarului acestei formaţii care era parcat în apropierea hotelului Rapsodia au fost blocate de către angajaţii firmei Hi Speed Recovery. Reprezentanţii acestei formaţii spun că autorul se afla în acea zonă deoarece jucătorii urmau să coboare din hotel şi să meargă la antrenament.

„E o prostie. Am oprit să mâncăm după care mergem la antrenament. E o prostie ce se întâmplă ”, a spus Vasile Cealicu, şoferul autocarului.
Contactat telefonic, administratorul firmei Hi Speed Recovery spune că vina aparţine în totalitate şoferului autocarului deoarece nu a ţinut cont de indicatoarele din zonă.

„Dacă au parcat neregulamentar era normal să fie blocate roţile. Nu contează că e autocarul echipei Săgeata Stejaru sau orice altă maşină. Sunt indicatoare cu oprirea interzisă în zonă şi nu trebuiau să parcheze”, a spus Iulian Juncanaru, administratorul firmei Hi Speed Recovery. 
Săgeata Stejaru va juca mâine pe stadionul Municipal începând cu ora 11.00 împotriva formaţiei FC Botoşani într-un meci din etapa a IX-a seriei I, liga a II-a.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite