Botoşani: Autobaza nu a mai funcţionat (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Autobaza nu a mai funcţionat (GALERIE FOTO)
Botoşani: Autobaza nu a mai funcţionat (GALERIE FOTO)

FC Botoşani a reuşit să obţină astazi trei puncte după un gol de generic pe final de partidă.

FC Botoşani a reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc ieri pe Municipal în detrimentul formaţiei Dunărea Galaţi, o echipă care a abordat meciul la scor alb. Golul victoriei a fost marcat de Răzvan Atudorei în minutul 85 cu o execuţie în vinclul porţii apărate de Marius Mindileac.

Debut în forţă
FC Botoşani a luat cu asalt poarta Dunării Galaţi încă din primele minute ale partidei când brazilianul Pedrosa a şutat slab din 10 metri dar Marius Mindileac a reuşit să reţină. Gălăţenii s-au apărat încă din primele minute şi au sperat să înscrie pe contraatac, însă ocaziile importante ale primei reprize au fost notate tot în dreptul formaţiei botoşănene.

Caragea, Ghiviziu şi Tincu au trecut pe rând pe lângă deschiderea scorului, însă portarul gălăţean a reuşit să dejoace de fiecare dată atacurile botoşănene. Prima repriza se încheie cu ratarea lui Caragea, care nu reuşeşte să introducă balonul în poartă din 6 metri, după o centrare excelentă a lui Niculae.

Dominare clară
Repriza secundă începe în aceeaşi notă de dominare a gazdelor, dar Caragea nu reuşeşte să îl învingă pe Mindileac, după ce portarul gălăţean respinge în centru un şut al lui Codreanu. Din minutul 70, jucătorii pregătiţi de Cristi Popovici şi-au masat adversarul în propriul careu, dominând categoric şi beneficind de mai multe ocazii clare. Cea mai clară a fost în minutul 82 când Pedrosa a reluat de la aprozimativ 20 de metri în bara transversală.

După numai trei minute Atudorei reuşeşte golul victoriei tot dintr-o respingere centrală a jucătorilor gălăţeni. Şut în transversală, iar apoi balonul a pătruns în spaţiul porţii gălăţene fără ca goalkeperul oaspete să aibă vreo şansă. Deşi în ultimele 7 minute din meci, gălăţenii au ieşit mai mult la joc, tot gazdele au trecut pe lângă majorarea scorului prin Pedrosa care nu a reuşit să îl învingă pe Mindileac după o cursă de 40 de metri.

 „Ne merităm cele trei puncte”
La finalul partidei, Cristi Popovici consilierul sportiv al FC Botoşani s-a arătat mulţumit că a reuşit astăzi o victorie în faţa Dunării Galaţi, spunând că a scăpat probabil de ghinionul de la Bacău.
„Astăzi puteam să marcăm mai repede. S-a adeverit că Galaţiul este o echipă incomodă cu jucători cu profil de luptători mai mult. Au fost momente cănd am greşit individual, multe pase greşite chiar de la jucători cu experienţă, însă per ansamblu ne merităm cele trei puncte ”, a spus Cristian Popovici.

De partea cealaltă Viorel Tanase, tehnicianul oaspeţilor a declarat că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.  
“Nu este uşor să pierzi în minutul 85. A fost un joc spectaculos de ambele părţi. Botoşaniul a avut mai multe ocazii de a înscire însă nu au făcut-o şi am luat un gol dintr-o execuţie imparabilă. Meritam un punct aici la Botoşani darnu a fost să fie”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite