Au furat şi vândut la fier vechi o staţie de pompare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi botoşăneni, tată şi fiu, sunt anchetaţi de poliţie după ce au fost prinşi în flagrant în timp de demontau utilajele unei staţii de pompare pentru a le vinde la fier vechi.

Poliţia a fost sesizată de reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Îmbunătăţirilor Funciare - Sucursala Moldova de Nord că în perioada aprilie-iulie din Staţia de Pompare Mileanca au fost  sustrase diferite componente de la utilajele electrice instalate în interior.  Reprezentanţii instituţiei au descoperit lipsurile abia pe de 20 iulie, în urma unor verificări la respectiva staţie.

Chemaţi la faţa locului de reprezenantţii ANIF, poliţiştii au avut surpriza să-i prindă chiar în flagrant pe hoţi în timp ce sustrăgeau componente din cupru de la instalaţiile staţiei. Aceştia au fost identificaţi ca fiind  Marius Florin C. de 35 ani şi Mădălin Irinel C. de 15 ani, tată şi fiu, ambii domiciliaţi în comuna Havîrna.

 Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 15 aprilie- 22 iulie, aceştia au sustras în repetate rânduri, cantităţi de cupru, alamă şi aluminiu, de la instalaţiile staţiei, pe care le-au vândut  unor persoane necunoscute care adunau fier vechi.

 Prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor  urmează a fi calculat şi comunicat de către reprezentanţii A.N.I.F. Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite