Atenţie! Botoşani-ul sub avertizare de vânt puternic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii botoşăneni recomandă atenţie sporită. Ultima dată când vântul şi-a făcut de cap în judeţ, o persoană din Dorohoi şi-a pierdut viaţa după ce a fost luată de vânt de pe acoperişul blocului.

Botoşănenii sunt avertizaţi că se apropie vânt puternic şi este necesar să îşi ia măsuri de precauţie. Potrivit informării meteorologice transmise de Centrul Meteorologic Regional Moldova, de pe 13 ianuarie, ora 8.00 până pe 14 ianuarie, ora 20.00, pe teritoriul judeţului Botoşani, vântul va avea intensificări de până la 55 km/h.

Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă au fost avertizate să monitorizeze situaţia şi să anunţe în cel mai scurt timp Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani în cazul producerii unor situaţii de urgenţă generate de fenomenele meteorologice prognozate.
         

Pompierii recomandă:

I.S.U. Botoşani recomandă cetăţenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să nu treacă prin dreptul clădirilor aflate în construcţie sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt, a panourilor publicitare sau copacilor.

Botoşănenii sunt sfătuiţi de pompieri să nu-şi parcheze autovehiculele în astfel de zone şi să-şi închidă bine uşile, geamurile sau orificiile pentru ventilaţie de la locuinţe şi anexe gospodăreşti.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite