GALERIE FOTO: Campaniei „Let`s Do It Romania” a strâns munţi de gunoaie la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de persoane atât elevi cât şi adulţi participă la eliberarea oraşului de gunoaie

Acţiunea desfăşurată pe bază de voluntariat îşi propune să salubrizeze căile de comunicaţii şi zonele de agreement cu voluntari atât din cadrul primăriilor cât şi de la nivelul şcolilor sau alte instituţii publice.

image

Până în prezent s-au adunat circa 5.000 de voluntari. La aceasta acţiune sunt convocaţi inclusiv cei operatorii de salubritate ai judeţului care vor transporta gratuit gunoiul la rampe.

image

Acţiunea de salubrizarea început cu DJ 296 A şi intersecţia dintre  DN 29 şi DJ 286, continuând cu zonele de agreement Baisa, Agafton şi nu numai. De la această acţiunenu lipsesc reprezentanţii Agenţiei de Protecţia Mediului Botoşani şi nici comisarii Gărzii de Mediu care vor monitoriza zonele.

În doar trei ore, numai pe şapte kilometri de drum judeţean s-au strâns cinci tone de deşeuri.

image

"Am acţionat cu cei 37 de angajaţi ai instituţiei în această zonă. Este o porţiune mai murdară dar am reuşit să o curăţăm. Sperăm să se păstreze curată. Nopi vom monta şi nişte indicatoare în acest sens", a spus Romeo Caciuc, director la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Botoşani.

image

În această campanie au fost implicaţi şi 10 deţinuţi de la Penitenciarul Botoşani care au curăţat zona Agafton de gunoaie.

Citește și

Bacău: 600 de voluntari vor face curat azi în tot județul (GALERIE FOTO)

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite