Botoşani: Asociaţiile de proprietari au semnat contractele de furnizare a agentului termic (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Asociaţiile de proprietari au semnat contractele de furnizare a agentului termic (GALERIE FOTO)
Botoşani: Asociaţiile de proprietari au semnat contractele de furnizare a agentului termic (GALERIE FOTO)

Societatea de termoficare a finalizat lucrările de remont şi urmează ca de mâine să reînceapă furnizarea apei calde numai către asociaţiile care au semnat contractele.

Termenul de două săptămâni de la primirea noilor contracte de furnizare a agentului termic, în care asociaţiile îşi putea face cunoscute nemulţumirile expiră astăzi.

“ Cel mai corect este ca fiecare cetăţean să aibă contract individual. Să dispară odată aceste asociaţii comuniste care au impresia că ei sunt proprietarii locuinţelor în care trăim”, a declarat Iulia Mateiciuc

Societatea de termoficare a finalizat lucrările de remont la instalaţiile de transport şi distribuţie şi va relua de mâine funizarea agentului temic, însă numai către asociaţiile care au semnat noile contracte.

“Doar o singură asociaţie a semnat până azi noul contract. Restul asociaţiilor nici măcar nu şi-au prezentat obiecţiunile. Până la semnarea acestor contracte noi nu avem cum să furnizăm agent termic”, a declarat Nelu Diaconu, directorul S.C. Termica S.A.

În cursul zilei de azi aproximativ 50 de asociaţii au depus la sediul Termica contractele semnate. Din totalul de asociaţii de proprietari doar 20 dintre ele nu şi-au exprimat încă opţiunle, însă potrivit managerului SC Termica S.A. nu vor exista cazuri în care asociaţiile să refuze semnarea contractului.

“Mai sunt aproximativ 20 de asociaţii care nu au semnat încă aceste contracte de furnizare însă se vor conforma şi acestea în viitorul apropiat. De mâine se va relua funizarea agentului termic în tot oraşul în afară de asociaţiile unde se mai lucrează.” a declarat Nelu Diaconu, directorul S.C. Termica S.A.

Zonele unde botoşănenii vor mai avea de aşteptat pentru apă caldă din cauza lucrărilor sunt Griviţa 3, 4, 5 şi Parcul Tineretului 1 şi 2.  Este vorba de lucrări de modernizare a reţelei de agent termic ce vor fi finalizate, potrivit conducerii unităţii, la începutul săptămânii viitoare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite