Artista jefuită şi-a asigurat bijuteriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brânduşa Covalciuc Ciobanu
Brânduşa Covalciuc Ciobanu

Experienţa prin care a trecut săptămâna trecut a făcut-o pe Brânduşa Covalciuc Ciobanu să sufle acum şi în iaurt. După ce şi-a recuperat bijuteriile de aur şi platină, dar şi celelalte bunuri sustrase de doi hoţi basarabeni, artista a hotărât să îşi pună averea la bancă.

„Nu mai am în casă nicio bijuterie. M-am învăţat minte şi le-am dus la bancă. Nu mai am nimic de valoare în casă. Trebuia să fac asta de la început, dar nu am crezut că mi se va întâmpla tocmai mie. Vecinii mei sunt mult mai bogaţi“ a spus artista.


 Toate bunurile de valoare cumpărate în timpul turneelor făcute în Statele Unite, dar şi banii strânşi de-a lungul carierei sale au fost depuşi în seiful familiei şi puşi într-o cameră de valori a unei bănci din oraş. Chiar dacă şi-a pus bijuteriile la loc sigur, Brânduşa Covalciuc şi-a comandat şi un sistem de supraveghere video „ultimul răcnet“.


„Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă era cineva în casă când au intrat hoţii. Cu siguranţă, erau în stare de orice“ a adăugat artista. Ea a fost jefuită săptămâna trecută de doi tineri din Republica Moldova de 17 şi, respectiv, 19 ani, în timp ce era plecată în turneu. Hoţii i-au luat două casete cu bijuterii, mai multe aparate electronice şi articole persoanele, după care au fugit la Iaşi.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite