Femeie reţinută pentru că jefuia bătrâni în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 37 de ani din Botoşani va fi prezentată astăzi magistraţilor d ela Tribunalul Botoşani, cu propunere de arestare preventivă, pentru că a tâlhărit mai mulţi pensionari.

Femeie se află în arestul Poliţiei după ce a băgat în spital o bătrână de 72 de ani pentru 14 lei. Hoaţa a fost prinsă luni în Piaţa Centrală când i-a furat, ziua în amiaza mare, unei pensionare geanta de pe umăr şi a bătut-o cu ea în cap ca să îşi asigure scăparea. Bătrânica a ajuns la spital cu multiple traumatisme şi are nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

B. E.( 37 ani) a mai tâlhărit un bătrân de 82 de ani din localitatea Bucecea.  „În ziua de 06.07.2011, în jurul orei 09.20, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Botoșani, i-a sustras lui L. D., de 82 ani, din orașul Bucecea, din buzunarul hainei cu care era îmbrăcat, suma de 802 lei, prejudiciul fiind recuperat", se arată într-un comunicat de presă emis de IJP. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Suspecta este reţinută în baza unei ordonanţe pentru 24 de ore şi va fi dusă astăzi la arestare.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite