Botoşani: Arestat pentru că şi-a violat nepoatele în vârstă de 13, 15 şi 18 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Arestat pentru că şi-a violat nepoatele în vârstă de 13, 15 şi 18 ani
Botoşani: Arestat pentru că şi-a violat nepoatele în vârstă de 13, 15 şi 18 ani

Poliţiştii au fost sesizaţi de către mama fetelor care a aflat de la acestea că unchiul lor le-a violat de mai multe ori, în perioada în care femeia se afla la muncă în Italia.

Sesizarea a fost făcută vineri când Angelica C. din comuna Lunca, judeţul Botoşani, mama celor trei fete, le-a spus poliţiştilor  că în perioada mai – august 2009, cât ea s-a aflat în Italia, fratele său Constantin H. în vârstă de 35 ani din aceeaşi localitate, a întreţinut prin forţă relaţii sexuale cu fiicele sale, Violeta C. de 13 ani, Mihaela C. de 15 ani, ambele eleve şi Oana C. de 18 ani.

"Din verificările efectuate a rezultat că Angelica C. locuieşte împreună cu cele trei fiice, soţul său fiind decedat. În cursul lunii mai 2009 a plecat în Italia la muncă, copii fiind lăsaţi în supravegherea bunicilor din aceeaşi localitate. Profitând de faptul că fetele se deplasau în cursul zilei de la bunici la locuinţa lor, unde erau singure, Constantin H. venea la ele acasă, unde folosind violenţa fizică şi ameninţările, a întreţinut cu acestea raporturi sexuale, fapt confirmat de expertiza medico-legală efectuată", a precizat Gabriel Miron, ofiţer relaţii publice în cadrul IPJ Botoşani.

Poliţiştii susţin că în timpul audierilor bărbatul a recunoscut că şi-a violat nepoatele şi în prezent el este cercetat sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de ”viol” şi ”perversiuni sexuale”. În cursul zilei de vineri a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore iar sâmbătă instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 29 zile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite