Botoşani: Arestat pentru că a mutilat şi violat o bătrînă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Arestat pentru că a mutilat şi violat o bătrînă
Botoşani: Arestat pentru că a mutilat şi violat o bătrînă

Bătrîna de 71 de ani din localitatea Păltiniş a rămas fără ochiul drept şi a fost bătută crunt. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Ioan F.(68 ani) a fost prezentat ieri magistraţilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria  Darabani care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestuia. Suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi viol.

Pe 18 iunie,  în jurul orei 7.00, în timp ce se afla pe o tarla din localitatea Păltiniş , acesta a lovit-o pe vecina sa Silvia A.( 71 ani), în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele şi un băţ, peste cap şi corp.  Apoi, profitând de starea de inconştienţă a victimei precum şi de imposibilitatea de a se apăra, suspectul a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale cu bătrîna după care a abandonat-o pe cîmp.

Victima a fost găsită de nişte săteni care au sunat la 112. Bătrîna a fost transportată la spital unde a fost internată. Ea va avea nevoie de cel puţin 55 de zile de îngrijiri medicale mai ales că şi-a pierdut ochiul drept.

Suspectul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi riscă pînă la 10 ani de închisoare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite