Aproape în comă alcoolică şi fără permis a intrat cu maşina într-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani din Viişoara s-a ales cu dosar penal după ce a condus o maşină beat criţă, fără să aibă permis de conducere şi a produs şi un accident rutier în Botoşani.

Ieri după amiază poliţiştii au fost sesizaţi că un şofer beat criţă a intrat cu o maşină în gardul unei case de pe strada Sitna din Botoşani.

Poliţiştii au stabilit că persoana care a condus autoturismul este Marius Haisuc de 27 ani, din comuna  Viişoara.  De beat ce era şi datorită neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului orpindu-se în gardul unui imobil.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru că abia se ţinea pe picioare tânărul a fost dus la  Spitalul Judeţean Botoşani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  Poliţiştii au rămas surpinşi să constate că Marius Haisuc nici nu avea permis de conducere.     Tânărul s-a ales cu dosar penal  pentru comiterea infracţiunilor de "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de pe peste 0,80 g/l alcool pur în sânge" si "conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere".

Şi asta după ce Poliţia Rutieră a avut timp de două zile o acţiune pe linia identificării conducătorilor auto care circulă în timp ce se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost organizate 4 filtre în care au fost controlate 196 de autovehicule şi efectuate 77 testări alcooltest din care 3 au fost pozitive. Au fost aplicate 45 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6.724 lei şi reţinute 3 permise de conducere.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite