Botoşani: Aproape 1000 de pachete de ţigări confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele două zile poliţiştii botoşăneni au depistat mai multe persoane care transportau ţigări fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea. 

În noaptea de marţi spre miercuri, poliţiştii comunei Mihăileni, au depistat pe raza localităţii Sinăuţi, cinci persoane din judeţele Botoşani şi Suceava care transportau cantitatea de 920 pachete de ţigări de provenienţă Ucraina, fără a avea documente legale. Potrivit poliţiştilor, cei cinci au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 3.000 lei, iar ţigările au fost confiscate.

După această acţiune, ieri după amiază, în jurul orei 17:40, poliţiştii din municipiul Botoşani au depistat în trafic pe Calea Naţională, în zona Gării, o autoutilitară condusă de Vasile S. în vârstă de 61 ani, din satul Victoria comuna Stăuceni care avea 50 pachete ţigări cu timbru de Ucraina, pentru care nu deţinea documente de provenienţă. "Cel in cauza a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 cu amenda in valoare de 1.000 lei, iar ţigările au fost confiscate", a preciyat Manuela Ieremie, purtăto de cuvânt al IPJ Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite