Botoşani: Patru înfrângeri consecutive pentru trupa lui Apostol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Patru înfrângeri consecutive pentru trupa lui Apostol
Botoşani: Patru înfrângeri consecutive pentru trupa lui Apostol

FC Botoşani merge din rău în mai rău şi sâmbătă a înregistrat cea de a patra înfrângere în actualul sezon competiţional, unde după cinci etape ocupă locul 15 în clasament.

FC Botoşani a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat şi este una din candidatele la retrogradarea în eşalonul trei al fotbalului românesc. După ce a pierdut cu Dunărea Giurgiu, Concordia Chiajna şi Victoria Brăneşti, sâmbătă a suferit o nouă înfrângere scor 2-0 la Ploieşti în faţa Petrolului.

Această nouă înfrângere a dus pe FC Botoşani pe loc 15 în clasamentul seriei I a ligii secunde, gruparea pregătită de Ştefan Apostol având o singură victorie obţinută la masa verde în prima etapă în faţa Gloriei Buzău. Oficialii grupării botoşănene spun că situaţia este una critică şi că vor încerca în această săptămână să redreseze situaţia.

"La Ploieşti am jucat prost şi nu meritam să câştigăm. Suntem într-o situaţie dificilă din care trebuie să ieşim. Voi avea o nouă discuţie cu jucătorii şi antrenorii şi urmează să luăm nişte măsuri pentru a ieşi din această crtiză de formă şi de rezultate", a spus Cornel Şfaiţer.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite