Apă cu porţia pentru botoşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consumul exagerat de apă al botoşănenilor din mediul rural, precum şi întreruperile de eneregie electrică din ultimile zile au făcut ca locuitorii din Sudul judeţului să rămână fără apă la robinete, potrivit reprezentanţilor SC Apa Grup SA.

Botoşănenii vor primi apă numai în anumite zile deoarece consumul foarte mare de apă din ultimele zile i-au lăsat pe unii fără apă pentru nevoile zilnice.

Pentru a asigura cantitatea de apă de strictă necesitate, conducerea staţiei de tratare de la Cătămărăşti a realizat un program de furnizare alternativ pentru zonele Copălău şi Flămânzi.

Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 22.00 şi 05.00 se va furniza apă pentru locuitorii din Copălău, iar marţi, joi şi sâmbătă - celor din Flămânzi.

În zilele de duminică, furnizorul va încerca să mulţumească consumatorii din ambele zone. Această măsura va fi menţinută pe perioadele cu temperaturi exterioare ridicate.

Conducerea SC Apa Grup SA face un apel către toţi locuitorii din mediul rural pentru folosirea apei de la robinete doar în scopuri menajere.

„Aş vrea ca botoşănenii din aceste zone să ştie că dacă folosesc apa pentru activităţi agricole, alţi locuitori ai judeţului, situaţi mai departe de rezervoarele de apă, nu au nici cu ce se spăla sau face mâncare", a declarat Stelian Dumitrescu, directorul de exploatare al SC Apa Grup SA Botoşani. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite