Andra Agachi: Ce aş putea oferi copiilor mei dacă aş rămâne în ţară?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa de promoţie de la Laurian a ales să plece din ţară. Tânăra va studia la Universite Libre de Bruxelles.

Citeşte şIAndra Agachi este una dintre sclipirile frumoase de la Colegiul Naţional " A.T.Laurian". A absolvit cu 10 şi este şefa promoţiei. Are 19 ani şi va studia în străinătate deşi iubeşte România.

De ce?

Aflaţi chiar din mesajul intitulat sugestiv „Your're gonna miss this..." postat pe blogul ei

Trebuie citit pentru că merită:

"Gata... şi cu bacul şi cu toate.  O semi-vacanţă în Belgia... mă duc să-mi depun dosarul... o semi-vacanţă în România... ori la Humor, ori la Durău, ori... la mare... o perioadă de vreo lună de învăţat pentru examenul de limbă de acolo... dat examen, văzut dacă am intrat şi din octombrie, oficial studentă la Universite Libre de Bruxelles. Sper...

Sună pompos. Cineva mă întreba (doar unul a făcut-o, restul doar au gândit-o... printre multe alte lucruri...) de ce mă duc acolo şi nu rămân să LUPT PENTRU ŢARĂ.

Citeşte şi:

Articol la persoana 1!

Yes, indeed... Let's put it this way... mereu am făcut lucruri pentru alţii... am fost mama-omida, ghicitoare, mama-răniţilor (fizic şi sentimental), etc.

Ei bine, pentru prima dată în viaţă sunt complet egoistă... şi vreau ce e mai bine pentru mine şi pentru ai mei...Sunt femeie şi mă gândesc, desigur, la o viitoare familie... ce aş putea, deci oferi copiilor mei dacă aş rămâne în ţară?

Şi apoi, dacă a vrea un loc de muncă cu un venit care să-ţi asigure un trai decent, un spital în care să te duci şi chiar să te vindeci,  nu să intri în comă, o curte de judecată care chiar să-ţi asculte avocatul fără zeci de mii de euro daţi pentru asta... daca a vrea să trăieşti într-o normalitate UMANĂ înseamnă egoism.. atunci da, sunt egoistă până la capăt... şi infatuată... şi cum mai vreţi voi...

Chiar nu o să fie totul roz acolo... şi chiar trăiesc cu povara faptului că în liceu a fost prea frumos pentru ca o asemenea perioadă să se mai întâmple încă odată. Dar până la urmă nu e nimic roz... şi mereu trebuie să alegem între "mai răul" şi "mai puţin răul". Chiar dacă ştiu acum că a pleca dintr-o ţară pe care o iubesc, o să-mi frângă inima, măcar ştiu că o să pot acolo să-mi păstrez integritatea şi libertatea.

Fapt care, aici nu cred că va mai fi posibil multă vreme.

Şi gata....

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite