Anchetă în cazul arbitrului bătut la Frumuşica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arbitrul a fost bătut pentru că a acordat un cartonaş roşu
Arbitrul a fost bătut pentru că a acordat un cartonaş roşu

Cojocaru Victor Constantin (39 de ani), Bidică Pavel Daniel (23 de ani) şi Căldăruş Dumitru Gabriel (43 de ani) sunt cei trei fotbalişti de la Gloria Frumuşica care l-au snopit în bătaie pe arbitrul Andrei Baciu, în timpul partidei cu echipa CS Dante Botoşani.

Poliţiştii i-au identificat imediat după ce filmul bătăii a făcut înconjurul ţării pe YouTube şi acum îi cercetează pentru loviturile aplicate. „Ne-am autosesizat imediat după ce am văzut acele imagini. Acum demarăm o anchetă şi, în funcţie de rezultatele medico-legale, vom lua deciziile care se impun“, a declarat Daniela Darea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.


Legiştii au stabilit că arbitrul Andrei Baciu (17 ani) a suferit leziuni la urechea dreaptă şi în zona occipitală. Tânărul acuză dureri puternice şi a prezentat, ieri, certificatul medico-legal oamenilor legii. „ Voi face o plângere penală împotriva celor care m-au bătut. Am dureri interne foarte mari şi sunt decis să merg până la capăt pentru ca toţi cei vinovaţi să fie pedepsiţi“, a declarat Andrei Baciu.


Fotbaliştii, suspendaţi


În paralel cu verificările poliţiştilor, şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) a demarat o anchetă internă. Comisia de Disciplină s-a întrunit ieri pentru a stabili cum trebuie sancţionaţi cei trei sportivi. „Este un incident nefericit ce nu poate trece neobservat.Vom aplica toate măsurile pe care le prevede regulametul, ei vor fi suspendaţi, la fel şi terenul de la Frumuşica“, a specificat Mihai Calistru, preşedintele AJF Botoşani.


Incidentul a avut loc duminică pe terenul de fotbal din Frumuşica, în timpul partidei dintre Gloria Frumuşica şi CS Dante Botoşani, echipe din Liga a 5-a. Trei dintre fotbaliştii echipei gazdă l-au bătut cu pumnii şi picioarele pe arbitrul central Andrei Baciu pentru că acesta a ridicat cartonaşul roşu din cauza injuriilor adresate asistentului său.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite