Ameninţări cu moartea pentru viceprimarul care a ordonat măcelul de la padocul din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei scrisori anonime susţine că a primit viceprimarul Ghiorghiţă. „ Vei muri în chinuri"este iunul dintre mesajele  transmise viceprimarului Florin Ghiorghiţă. 

La o săptămână de la uciderea celor 240 de câini de la adăpostul primăriei, viceprimarul Florin Ghiorghiţă susţine că este ameninţat cu moartea frecvent de iubtiroii de animale. Ultimele scrisori, expediate din Iaşi, Botoşani şi Hunedoara,  spune că le-a primit pe adresa primăriei şi îi sunt direct adresate.

„ 2 iunie- Înălţarea Domnului este ultima zi pentru tine" sau „ Vei muri în chinuri ca ale acelor pe care i-ai nimicit" sunt o parte dintre ameninţările primite de edilul local care a ordonat uciderea câinilor fără stăpăn din padoc.

Ghiorghiţă mai spune că a sesizat deja poliţia cu privire la ameninţările cu moartea. Mâine va depune scrisorile primite, crede el de la iubitorii de animale, şi va depune o plângere penală. „ Nu au decât să îşi ia câinii acasă şi tot ce vor ei şi să se spânzure cu ei" ,a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă care susţine că nu se teme de ameninţările primite şi crede expeditorii sunt laşi pentru nu şi-au dat numele.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite