Ambulanţa amendată pentru lipsa rovinietei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amenda de 350 de lei a fost trimisă prin poştă de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale. Şefii de la Salvare au refuzat să o achite iar judecătorii le-au dat dreptate.

Ambulanţa a fost idetinficată într-o localitate din Bistriţa când transporta un bolnav de cancer la Cluj pentru tratament. Aparatele Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale au înregistrat maşina care nu avea rovinietă şi au taxat-o imediat.

S-a întâmplat în luna martie a acestui an iar Serviciul Judeţean de Ambulnaţă Botoşani a primit în scurt timp un proces verbal de contravenţie conform căruia instituţia era obligată la plata unei amenzi de 350 de lei. „ Nu am plătit amenda. Am contestat-o în instanţă şi, iată, după şase luni, judecătorii din Bistriţa ne-au dat câştig de cauză mai ales că legea ne scuteşte de la plata rovinietei", a declarat radu Nechifor, director tehnic SJA.

Cazul de la SJA Botoşani nu este singular , susţin ambulanţierii care mai spun că şi alţi colegi din ţară au păţit acelaşi lucru întrucât Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale nu şi-a actualizat baza de date.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite