Botoşani: Rudele Alinei Suru o acuză că ascunde adevărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Rudele Alinei Suru o acuză că ascunde adevărul
Botoşani: Rudele Alinei Suru o acuză că ascunde adevărul

Elena Apintiliesei, mătuşa Alinei susţine că a auzit-o pe aceasta spunând unei persoane că nu se teme de poliţiştii care o anchetează. 

De vineri şi până astăzi poliţiştii nu au reuşit să obţină nicio informaţie de la Alina Suru cu privire la dispariţia Denisei. Tânăra continuă să afirme că nu ştie ce s-a întâmplat şi nici unde este copilul în prezent.

„Eu am spus tot ce ştiu. Dacă nu ştiu ce s-a întâmplat cu fata ce să spun mai mult? Le-am spus şi domnilor de la poliţie că mai multe nu ştiu. Merg şi jur la biserică, merg şi la detectorul de minciuni. Nici eu nu pot dormi noaptea”, spune Alina Suru.
 
Mătuşa fetei o contrazice

Deşi Alina Suru afirmă de aproape o săptămână că nu ştie ce s-a întâmplat, în schimb mătuşa fetei care locuieşte în apropiere susţine că tânăra ştie unde se află acum copilul.

„A vorbit acum vreo două zile cu cineva la telefon care i-a spus să aducă imediat copilul. Ea a spus că eu nu mă tem de poliţişti dar nu de tine. Copilul acela nu avea unde să se ducă. Oriunde s-ar fi dus îl găsea cineva. Dacă ştie ceva ar trebui să spună şi nu să pună atâta lume pe drumuri. Cine venea să ia tocmai acest copil din tot satul? Poate ea ştie şi nu vrea să spună”, a spus Elena Apintiliesei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite